Yindee

Trainer

BAG

"Ik ben goed opgevoed, geen idee wat er daarna gebeurd is." 

Het begon bij mij eigenlijk met voetbal, maar na een aantal jaar was ik daar gewoon klaar mee en besloot ik te gaan kickboksen. Dit heb ik jarenlang met veel plezier gedaan en hier heb ik dan ook veel geleerd. Kennis die ik nu weer toe kan passen in mijn BAG lessen.

Op een gegeven moment wilde ik toch wat meer aan mijn spieren gaan werken en ben ik begonnen met Calisthenics. Daar bleek écht mijn hart te liggen, inmiddels zijn we twee jaar verder en blijft de passie voor Calisthenics een van mijn drijfveren.

In de gym ben ik vooral een soepele prater, ik praat meer dan dat ik train. Daar word ik ook vaak genoeg nog aan herinnerd, maar dat hoort bij mij! Dat geld eigenlijk ook voor de BAG lessen, ik praat de oren van je kop, maar zet je tegelijkertijd wel flink aan het werk en blijf je vooral motiveren tijdens de les!

Ondanks dat ik af en toe meer praat dan train, ben ik best wel energiek van mezelf. Mijn enthousiasme is dan ook zeker een van mijn sterkte punten en ik probeer dan ook graag nieuwe dingen uit. Daarbij ben ik op veel momenten toch wel erg beleefd, dus misschien is er dan toch nog iets terecht gekomen van die opvoeding haha…!

ONZE TRAININGEN