Remco

Vroeger was ik echt zo’n typische luie puber die he-le-maal niks met sport deed. Totdat ik 16 was, 168 lang en 90 kilo woog. Ik voelde me zó naar, het was gewoon genoeg en mijn levensstijl ging compleet op de schop. Ik ben gezonder gaan eten en 5 keer in de week gaan sporten. Dat was toen voornamelijk Muay Thai en kickboksen, daar lag mijn passie. Ik wisselde het wat af met fitness en gewichtheffen in de sportschool en af en toe een spinning lesje voor de conditietraining.

Door de jaren heen heb ik ook een aantal andere vechtsporten geprobeerd waaronder kyokushin karate, Krav Maga en MMA. Maar na 10 jaar vechtsporten ging ik toch op zoek naar iets anders. Ik wilde me meer gaan focussen op krachttraining en conditie, dit vond ik in Crossfit. Dit heb ik gedaan tot ik in 2020 bij Primitive een proefles kwam doen. Ik wist het meteen, hier moet ik zijn. De combinatie van de opzwepende muziek en het motiverende geschreeuw van de trainer maakte iets in me los. Hier wilde ik me verder gaan ontwikkelen.

Inmiddels geef ik zelf de bag lessen, eerst op de maandagavond, nu om de woensdagavond. Maar je zult me ook her en der als invaller tegenkomen bij de HIIT en Power lessen, waar ik mijn best doe het beste in jou naar boven te halen.

Daarnaast vind ik het leuk m 1 á 2 keer per jaar een uitdaging aan te gaan waarbij ik mezelf tegen kom. Zo doe ik regelmatig mee aan Mudmasters of ben ik te vinden bij de Strong Viking. Maar ik heb bijvoorbeeld ook een wandeltocht gedaan van 85 km. Ik ben nog steeds minimaal 4 keer in de week bij Primitive Gym te vinden zowel in groepslessen als bij het vrij trainen. Mocht je vragen hebben, schiet me gewoon even aan!