Aleksandar

Ik ben Aleksandar, 29 jaar jong, en ik geef nu al 7,5 jaar les bij Primitive Gym! Wat een avontuur is dat geweest. Dankzij Sander, Carl-Johan en al die geweldige leden ben ik echt gegroeid als instructeur. Ze hebben me vanaf dag één gesteund, waardoor ik steeds beter ben geworden in wat ik doe!

Gek genoeg was het in het begin nog een hele opgave om voor de groep te staan. Ik weet nog dat ik het al bijna in m’n broek deed als ik voor de klas iets moest vertellen aan de gezichten die ik wekelijks zag. Ik had nooit gedacht dat ik groepslessen zou geven, laat staan dat ik het zo ontzettend leuk zou vinden!

Sport zit eigenlijk in mijn bloed. Mijn vader was een fanatiek fitnessliefhebber en trainde zelfs met Ed Van Amsterdam uit de IFBB, het professionele bodybuildingcircuit. Mijn fitnessreis begon serieus dankzij mijn zwager en broer (Sander). We begonnen samen serieus te sporten bij Leo van Fit4All. Geen drank meer, gezond eten en ongelofelijk veel motivatie! Maar na een tijdje begon de motivatie te verdwijnen. De sportschool bood geen uitdaging meer, behalve misschien dat extra kilootje dat we konden tillen. Dat was niet wat we zochten. We wilden iets functionelers, intensiever, ruiger en explosiever!

Sander begon na hard werken aan zijn droom eerst in een loods in Drielanden! (Dit verhaal kun je teruglezen bij zijn intro, wel even terug scrollen). Inmiddels heeft hij zijn droom van een ontzettende gave en leuke sportschool waargemaakt, maar blijft elke dag nog hard werken om de sportschool nog vetter te maken voor alle leden. Dit alles dankzij zijn doorzettingsvermogen, plezier en de geweldige sfeer en leden die altijd alles geven in de lessen!

Dankzij zijn doorzettingsvermogen kan ik nu doen wat ik het allerleukst vind: bezig zijn met sport en mensen helpen om het maximale uit zichzelf te halen. Fitter worden, sterker worden, plezier hebben en beter in je vel zitten, dat is waar het om draait. Daarom sta ik nog steeds met veel enthousiasme en motivatie lesgeef aan jullie allemaal, en ik hoop dit nog vele jaren te kunnen doen! We blijven samen lekker knallen!

Ik kijk ernaar uit je snel te zien bij Primitive Gym!