Aleksandar

Hallo iedereen!

Ik ben Aleksandar, 23 jaar oud.

Ik geef inmiddels anderhalf jaar les bij Primitive Gym!

Ik ben flink gegroeid in het lesgeven dankzij Sander, Carl-Johan en alle topleden die me vanaf het begin hebben gesteund om elke keer weer een iets betere leraar te worden!

Aangezien ik voor anderhalf jaar terug het al in mijn broek deed als ik iets voor de klas moest vertellen aan de jongens die ik al elke week zag, had ik nooit kunnen bedenken dat ik dit ( groepslessen geven ) zou kunnen en het dan ook nog ZO leuk zou vinden!!

Ik heb eigenlijk van huis uit altijd al wel met sport te maken gehad, mijn vader als fanatiek fitness man die ook flink veel heeft gesport met Ed Van Amsterdam uit het pro bodybuilding circuit (IFBB).

Ik ben uiteindelijk serieus begonnen met fitnes dankzij mijn zwager/ broer (Sander) door samen vaste prik 3 tot 4 keer per week serieus te gaan sporten bij Leo (Fit4All).

Geen drank meer, gezonde voeding en superveel motivatie!!

Na enige tijd was de motivatie op en konden wij geen uitdaging meer vinden in de sportschool, behalve dan misschien dat ene kilootje meer dat we omhoog hadden kunnen duwen.

Dit was niet wat wij wilde, wij wilde meer dan dit, het moet functioneler, vetter, rouwer en explosiever!!

Sander is na een behoorlijke tijd keihard werken begonnen met bouwen binnen dit mooie pand in Drielanden! ( hoe dat ontstaan is lees je in zijn eerste verhaal )

Hij heeft zijn droom waar gemaakt en blijft doorgaan om die droom mooier en mooier te maken dan dat die nu al is! Allemaal dankzij het doorzettingsvermogen en plezier dat hij erin heeft, mede door de goede sfeer en super gezellige leden die altijd lekker door knallen in de les!!

Doordat hij zijn droom waargemaakt heeft kan ik nu ook doen wat ik het allerleukst vind om te doen, bezig zijn met sport en mensen helpen om het maximale uit zichzelf te trekken! Fitter worden sterker worden, plezier hebben en beter in je vel zitten. Dat is waar wij het voor doen en daardoor geef ik elke week weer met veel plezier en motivatie les aan jullie allemaal en hoop ik dit nog jaren lang te mogen doen!! WE GAAN IN 2018 NOG HARDER KNALLEN!

Ik zie je snel, bij Primtive Gym!!