Bastiano

Trainer & Personal trainer

Power, Calisthenics, HIIT & Vitality

''Train like nobody's watching!" 

Vroeger was mijn sport buitenspelen. Ik vloog, rende en klom overal door- en overheen, alles om me een échte actieheld te voelen. Tot ik op mijn 17e de liefde voor de dans ontdekte. Het duurde niet lang voor ik mijn kennis en vooral mijn enthousiasme met anderen ging delen door les te geven. Sinds 2004 ben ik dansdocent en sinds 2015 verzorg ik met veel plezier verschillende sportlessen.

Als trainer bij Primitive Gym focus ik me vooral op functionele fitness. Intensieve trainingen met lichaamsgewicht en materiaal waarbij vertrouwen op je eigen kracht en controle centraal staat. Je moet dan ook niet gek opkijken als er in mijn lessen totaal onbekende oefeningen voorbij komen voor de afwisseling! De kern is voldoening, energie en jezelf overstijgen. Iedereen traint op zijn eigen niveau en snelheid.

Ik ben een energieke en enthousiaste trainer die resultaten mogelijk maakt. Natuurlijk wanneer je gewoon het maximale uit je training wilt halen, maar ook wanneer je een blessure hebt. Dan kijken we samen naar een rustige opbouw voor je herstel zodat je veilig naar je doelen kunt werken.

ONZE TRAININGEN