Bastiano

Vroeger was mijn sport buitenspelen. Klimmen, rennen, overal overheen vliegen – een echte actieheld zijn. Tot ik op mijn 17e de liefde voor de dans ontdekte, breakdance bleek mijn roeping. Niet veel later begon ik mijn kennis en enthousiasme te delen door les te geven.

Sinds 2004 ben ik dansdocent en sinds 2015 geef ik groepslessen zoals Power, Survival, Calisthenics en Bootcamp. Tegenwoordig geef ik met veel plezier de Power-, Calisthenics-, HIIT en Vitality lessen.

Naast het dansen ben ik verslaafd aan Calisthenics. Beide disciplines draaien om explosieve kracht, techniek en totale lichaamscontrole. Mijn focus als trainer bij Primitive Gym Harderwijk ligt vooral op functional fitness. Intensieve trainingen met lichaamsgewicht en materiaal waarbij vertrouwen op je kracht en controle centraal staat. Je zult in mijn trainingen en groepslessen dan ook totaal onbekende oefeningen voorbij zien komen voor de afwisseling! De kern is voldoening, energie en jezelf overstijgen. Iedereen traint op zijn eigen niveau en snelheid.

Ik ben een energieke, enthousiaste trainer die resultaten mogelijk maakt. Bij Primitive Gym ben ik op dinsdag en donderdag te vinden voor Power Bootcamps en Calisthenics trainingen. Daarnaast kun je bij mij ook terecht wanneer je blessures hebt. Dan kijken we samen naar een rustige opbouw voor je herstel zodat je veilig naar je doelen kunt werken.
Train like nobody’s watching! Bas.