Bastiano

Vroeger was buitenspelen mijn sport. Klimmen, rennen, ergens onder duiken, overal overheen vliegen, alles proberen en doen alsof je een echte actie held was. Pas laat op mijn 17e kwam de liefde voor de dans aanwaaien. Dat vond ik in breakdance en ik had mijn roeping gevonden. Niet veel later bleek ik mijn kennis goed over te kunnen brengen naar andere en ben ik begonnen met lessen te geven en sindsdien geniet ik van alle trainingen die ik mag geven. Vanaf 2004 ben ik actief als dansdocent en in 2015 ben ik begonnen met het geven van verschillende groepstrainingen zoals Power-, Survival-, Calisthenics- en Buiten Bootcamps en dat doet ik nog steeds met heel veel plezier.

Naast dansen ben ik zelf ook verslaafd aan Calisthenics. Omdat het bij beide disciplines gaat om explosieve kracht, techniek en complete lichaams- en spiercontrole richt ik mij vooral op functional fitness, dat wil zeggen trainen met eigen lichaamsgewicht en gebruik van materiaal, vertrouwen op je eigen kracht en controle. Kijk tijdens een training niet raar op als er een oefening voorbij komt die je geheel onbekend is. Centraal bij een training staan; voldoening, energie en het beste uit je zelf halen. Net zo belangrijk is dat iedereen altijd op zijn eigen niveau en eigen snelheid traint. Verwacht van mij een energieke, enthousiaste en betrokken trainer om zo prachtige resultaten te behalen.

Bij Primitive kunnen jullie me de hele dag vinden op dinsdag en donderdag voor de befaamde Power Bootcamps en Calisthenics trainingen.

Train like nobody’s watching, Bas