David

Trainer

HIIT & KRACHTTRAINING

''Groei begint waar comfort eindigt!" 

Ik wilde eigenlijk altijd al sporten, maar net als vele andere durfde ik dat vroeger niet door mijn overgewicht. Ik dacht dat een sportschool vol zou zitten met afgetrainde mensen die me uit zouden lachen. Ik voelde me tenslotte nog geen ‘echte’ sporter, maar liet me uiteindelijk toch overhalen door een lid. Primitive Gym is dan ook absoluut niet wat ik ervan verwachtte al die tijd! Juist het tegenovergestelde. Natuurlijk lopen hier ook afgetrainde mensen rond, maar ik heb me hier nooit ongemakkelijk gevoeld. Sterker nog, ik voelde me welkom! Iedereen was juist behulpzaam en er was goede begeleiding voor me. En dat overgewicht? Daar zie je nu, drie jaar later, niets meer van terug!

Ongeveer twee jaar geleden heb ik Sander geholpen met het uitladen van de nieuwe apparatuur en vanaf dat moment ben ik hier komen werken. Dat begon met kleine taken na school, maar sinds december 2022 werk ik als gecertificeerd trainer.

Ik ben bijna elke dag in de sportschool te vinden! Je zult me voornamelijk zien tijdens het (begeleide) vrije trainen waar ik ook personal trainingen doe. Maar zo nu en dan verzorg ik ook een HIIT-les en in de zomermaanden vind je me elke zaterdagochtend bij de bootcamp!

ONZE TRAININGEN