David

Hey daar, ik ben David, het nieuwste lid van het Primitive team! Je kunt me bijna elke dag vinden bij Primitive Gym Harderwijk. Voornamelijk zie je me tijdens het (begeleide) vrije trainen, maar ik geef ook zo nu en dan HIIT-lessen en verzorg op zaterdag ochtend de Bootcamp.

Tijdens de Corona-tijd heb ik voor het eerst een proefles bij Primitive Gym gedaan. Ik logeerde een tijdje bij een lid en die heeft me overgehaald! Eigenlijk wilde ik altijd al sporten, maar ik durfde de stap niet te zetten. Ik had overgewicht… nou ja, ik was gewoon dik. Ik dacht dat een sportschool vol zou zitten met afgetrainde mensen die me zouden uitlachen omdat ik nog geen sporter was.

Maar bij Primitive Gym was dit totaal anders! Het was juist het tegenovergestelde. Er waren zeker afgetrainde mensen, maar ik voelde me nooit echt ongemakkelijk. Ik kreeg goede begeleiding bij het uitvoeren van oefeningen. Iedereen was behulpzaam en vriendelijk.

Ongeveer 2 jaar geleden kwam er nieuwe apparatuur binnen bij Primitive Gym. Sander vroeg me of ik wilde helpen met uitpakken en opzetten. Natuurlijk wilde ik dat doen! Vanaf dat moment begon ik bij Primitive Gym te werken. Eerst was het op donderdagmiddag schoonmaken na school. Sinds december 2022 werk ik ook als gecertificeerde trainer bij Primitive Gym.

Ik hoop jullie dan ook snel eens terug te zien op de vloer, of in één van de lessen die ik verzorg!