Niels

Sport en een gezonde levensstijl zijn eigenlijk altijd wel erg belangrijk voor me geweest. Ik ben fanatiek in verschillende disciplines, zoals fitness, bootcamp, mountainbiken, obstakelruns, golfsurfen en voetbal. Maar naast zelf sporten ligt mijn echte passie in het helpen, stimuleren en motiveren van anderen om te bewegen, gezond te eten en vanuit je passies zoveel mogelijk uit het leven te halen.

Bij Primitive Gym kan ik mijn passie voor ondernemerschap, innovatie en technologie combineren met mijn liefde voor beweging en sport. Het is een hele fijne afwisseling op mijn werk als ondernemer en mijn betrokkenheid bij JoinSeven, mijn eigen tech startup die zich richt op data en kunstmatige intelligentie.

Mijn manier van lesgeven wordt gekenmerkt door een positieve “can-do” mentaliteit en coaching. Ik geloof dat sporten niet alleen om het fysieke aspect gaat, maar ook om het plezier en de positieve energie die het met zich meebrengt. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat iedereen met een positief gevoel naar huis gaat na mijn lessen. Sporten moet vooral gewoon leuk zijn!

Wat Primitive Gym onderscheidt van andere sportscholen is dat het zo veel meer is dan gewoon een plek om te trainen, het is een echte community. Toen ik zelf voor het eerst bij de sportschool binnenliep, voelde ik me meteen welkom en omringd door mensen met dezelfde passie voor fitness.

Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik hier sinds het najaar van 2021 op woensdagavond de HIIT trainingen mag verzorgen. Dit voelt eigenlijk niet als werk, het is eerder een verfrissende afwisseling van mijn soms hectische ondernemersbestaan. Het vertrouwen dat de gym in mij heeft als trainer weerspiegelt de waarden en kwaliteit van Primitive Gym als sportschool.

Ik kijk er naar uit om samen te werken aan jouw fitnessdoelen, je grenzen te verleggen en het beste in jou naar boven te halen. Tot snel!