Niels

Trainer

HIIT

''Waar een wil is, is een workout!" 

Mijn passie voor sport en een gezonde levensstijl is altijd een kernpunt geweest. Ik ben een veelzijdige sporter, gedreven in disciplines als fitness, bootcamp, mountainbiken, obstakelruns, golfsurfen en voetbal. Maar mijn ware enthousiasme ligt in het inspireren, stimuleren en motiveren van anderen om actief te zijn, gezond te eten en volop te leven vanuit hun passies.

Mijn aanpak als trainer draait om een positieve ‘can-do’ mentaliteit en coaching. Ik geloof dat sporten niet alleen draait om fysieke kracht, maar ook om plezier en het opdoen van positieve energie. Het is mijn doel dat na mijn lessen iedereen met een positieve mindset naar huis gaat. Plezier staat centraal in sporten!

Wat Primitive Gym onderscheidt van andere sportscholen is dat het zo veel meer is dan gewoon een plek om te trainen, het is een echte community. Toen ik zelf voor het eerst bij de sportschool binnenliep, voelde ik me meteen welkom en omringd door mensen met dezelfde passie voor fitness.

Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik hier sinds het najaar van 2021 op woensdagavond de HIIT trainingen mag verzorgen. Dit voelt eigenlijk niet als werk, het is eerder een verfrissende afwisseling op mijn werk als oprichter/innovator bij AI-startup JionSeven. Het vertrouwen dat de gym in mij heeft als trainer weerspiegelt de waarden en kwaliteit van Primitive Gym als sportschool.

 

 

ONZE TRAININGEN