Bouke

Trainer

HIIT

''Vind je passie, push je grenzen" 

Ik hou zelf van diverse sporten. Ik doe regelmatig HIIT-sessies, sluit af en toe aan bij de BAG-training en je kunt me vinden in de vrije trainingsruimte. Daarnaast vind ik het leuk om andere sporten te beoefenen, zoals hardlopen, squash, golf, windsurfen, wakeboarden of snowboarden. Maar ik daag mezelf ook graag uit op sportieve evenementen. Ik heb bijvoorbeeld deelgenomen aan de Iron Viking run (een obstacle run van 42 km), de RopaRun (een run van Hamburg naar Rotterdam) en de marathon van Rotterdam.

Mijn missie als jouw trainer? Jou met een voldaan gevoel naar huis laten gaan na je werkdag. Het mooie van HIIT is dat iedereen op zijn eigen tempo kan meedoen, en ik moedig je aan om het beste uit jezelf te halen. Of je nu een mindere dag hebt – ik waardeer dat je er bent! Of als je helemaal in de flow zit – laten we er samen vol gas voor gaan!

Ik vind het geweldig om samen met jou de dag af te sluiten, de stress van de dag van je af te schudden, actief te bewegen, je uithoudingsvermogen te vergroten en sterker en fitter te worden.

ONZE TRAININGEN