bouke-trainer-primitive-gym-harderwijk

Bouke

Ik ben Bouke, en op maandagavond (en af en toe op zaterdag) leid ik de HIIT-trainingen bij Primitive Gym. Ik vind het geweldig om samen met jou de dag af te sluiten, de stress van de dag van je af te schudden, actief te bewegen, je uithoudingsvermogen te vergroten en sterker en fitter te worden.

Mijn missie als jouw trainer? Jou met een voldaan gevoel naar huis laten gaan. Het mooie van HIIT is dat iedereen op zijn eigen tempo kan meedoen, en ik moedig je aan om het beste uit jezelf te halen. Of je nu een mindere dag hebt – ik waardeer dat je er bent! Of als je helemaal in de flow zit – laten we er samen vol gas voor gaan!

Ik hou zelf van diverse sporten. Ik doe regelmatig HIIT-sessies, sluit af en toe aan bij de BAG-training en kun je me vinden in de vrije trainingsruimte. Daarnaast vind ik het leuk om andere sporten te beoefenen, zoals hardlopen, squash, golf, en in de zomer windsurfen, wakeboarden of in de winter snowboarden.

Variatie in sport is wat Primitive te bieden heeft – voor iedereen wat wils! Bovendien daag ik mezelf graag uit in sportieve evenementen. Ik heb bijvoorbeeld deelgenomen aan de Iron Viking run (een obstacle run van 42 km), de RopaRun (een run van Hamburg naar Rotterdam) en de marathon van Rotterdam.

Dankzij de geweldige groep mensen en de open sfeer bij Primitive voelt elke dag als een feestje. Ben je nog geen lid maar wel nieuwsgierig? Kom zeker eens langs voor een proefles op maandag (of een andere dag natuurlijk)!

Groetjes, Bouke