Sander Ikelaar

Partner & Trainer

Outdoor, HIIT

''Summer bodies are made in winter!" 

Ik ben de “oudste” van het stel en ben vanaf het begin al bijna dagelijks bij Primitive Gym Harderwijk te vinden. Uiteraard als fanatieke sporter, maar sinds 2020 ook als trainer. Persoonlijke doelen stellen is bij mij altijd een grote drijfveer geweest om mijnsportieve grenzen te verleggen. Zo heb ik de marathon (42,195km) van Berlijn gelopen. Maar ook vele malen diverse afstanden van de MudMasters & de StrongViking volbracht. Maar naast hardlopen ben ik ook zeker te porren voor een potje fanatiek squashen of tafeltennissen.

Als trainer in Primitive Gym Harderwijk deel ik de kernwaarden van de sportschool: laagdrempeligheid, professionaliteit, diversiteit, en een warme, familiale sfeer. Mijn aanpak draait om respect voor ieders eigenheid en het stimuleren van persoonlijke groei. Ik moedig aan om niet te vergelijken met anderen maar jezelf uit te dagen. Met een flinke dosis positieve woorden en motivatie begeleid ik je door de trainingen heen. Zodat je met een heerlijk voldaan gevoel naar huis gaat.

In 2019 heb ik, naast mijn werk als Sales Manager bij een Reclamecentrum, de opleiding Fitnesstrainer A (erkend NL Actief FitVak A diploma) succesvol afgerond. Vanaf januari 2024 heb ik de stap gemaakt om mijn passie te volgen en ben ik volledig overgestapt naar de vetste gym van Harderwijk. Het is tijd om te bewegen, zie je snel bij Primitive!

ONZE TRAININGEN