Sander Ikelaar

Ik sta bekend als de “oudste” van het stel en ben dan ook al sinds februari 2016 bijna dagelijks bij Primitive Gym Harderwijk te vinden. Uiteraard als fanatieke en gemotiveerde sporter, maar sinds oktober 2020 ook als trainer. In 2019 heb ik, naast mijn werk als Sales Manager bij een Reclamecentrum, de opleiding Fitnesstrainer A (erkend NL Actief FitVak A diploma) succesvol afgerond. Het bedenken en geven van verschillende uitdagende groepstrainingen geeft mij enorm veel voldoening en energie. Hierdoor kan ik als trainer echt genieten wanneer ik de deelnemers alles zie geven tijdens de les. Om ze na afloop moe maar voldaan naar huis te zien gaan.

Het DNA van Primitive Gym Harderwijk sluit volledig aan bij mijn gevoel en hoe ik over sporten en bewegen denk in een sportschool. Namelijk: laagdrempelig, professioneel, een gemêleerd gezelschap en een familieachtige sfeer zijn daarbij de juiste kernwoorden. Laat iedereen in zijn waarde, maar probeer nét dat beetje meer uit jezelf te halen dan het gebruikelijke. Vergelijk jezelf niet met anderen, maar focus juist op jezelf. Uiteraard ben ik er voor jou om je daarbij te helpen. Ik loos je graag met motiverende woorden door die lastige en zware groepstrainingen heen te loodsen. Mijn motto is dan ook: Willen = Kunnen

Persoonlijke doelen stellen is bij mij altijd een grote drijfveer geweest om je sportieve grenzen te verleggen, zo heb ik de marathon (42,195km) van Berlijn gelopen. Maar ook vele malen diverse afstanden van de MudMasters & de StrongViking gelopen. Maar naast hardlopen ben ik ook zeker te porren voor een potje fanatiek quashen of tafeltennisen.
Met vette beats uit de luidsprekers en motiverende teksten van mijn kant vraag ik van jou een dosis positieve energie en een volle inzet! Zo zetten we samen een grote stap naar jouw persoonlijke doel en ga je na elke training voldaan naar huis.

Bij welke trainingen je mij kan vinden? Primitive OUTDOOR (de Rietmeen), Primitive HIIT 1, Primitive HIIT 2 & de Primitive BootCamp. Het is tijd om te bewegen, zie je snel bij Primitive !