Carl Johan

Trainer

HIIT

''Als het makkelijk was, deed iedereen het wel" 

Mijn passie voor sport begon al op jonge leeftijd. Vroeger was ik erg fanatiek met hockey bezig, totdat een knieblessure me een halt toeriep. Ik ben toen overgestapt op fitness, maar eigenlijk was ik vooral in de kroeg te vinden. De combinatie van weinig of niet sporten en veel drinken in de kroeg was te zien. Toen Primitive Gym Harderwijk opende heb ik een proefles gedaan bij Sander. Binnen drie minuten was ik zó kapot dat ik het zeker wist, ik moest weer gaan sporten! Ik heb me direct ingeschreven en ben nooit meer weggegaan. Een halfjaar later vroeg Sander of ik ook les wilde geven. Met mijn onderwijsachtergrond, jarenlange ervaring bij de hockey club en passie voor sport, hoefde ik daar geen seconde over na te denken.

 

Een training bij mij betekent vol gas gaan en het beste uit jezelf halen. Even een extra rondje of zwaarder gewicht, ik help je met liefde! Sporten is voor mij echt een uitlaatklep na een lange werkdag en beenoefeningen zijn dan ook mijn specialiteit. Of je nu een intense benen training nodig hebt die je de rest van de week voelt of extra ondersteuning zoekt, ik sta voor je klaar.

 

Bij Primitive Gym ben ik bekend als de huissadist, de motivator en de vrolijke instructeur die er altijd is om je te ondersteunen. Mijn doel is simpel: het beste in jou naar boven halen, zelfs als dat betekent dat een gewone training zwaarder wordt of de uitdagingen onverwacht toenemen. Ik kijk ernaar uit je snel te zien bij een van onze trainingen!

ONZE TRAININGEN