Carl Johan

Hoi allemaal!

Mijn naam is Carl-Johan Pluvier, 25 jaar oud en in het dagelijks leven ben ik docent Loopbaan en Burgerschap op het SOMA College in Harderwijk. Sinds 2016 geef ik op woensdag avond de lessen bij Primitive Gym en ben ik zelf ook veel bezig met trainen, waarbij ik afwissel tussen individueel trainen of gewoon gezellig meedoen met de groepslessen!

Het lesgeven is een rode draad door mijn leven, al als 12 jarig jochie stond ik op zaterdagochtend kinderen van 6 jaar hockeytraining te geven en dit vond ik zo leuk dat ik dit uiteindelijk meerdere dagen in de week bijna 4 jaar lang gedaan heb. Daarna was de keuze om in het onderwijs te gaan werken snel gemaakt, waarbij ik zelfs een carrière als gymdocent heb overwogen omdat ik juist het sporten zo leuk vind. Toen ik daarom de kans kreeg van Sander om bij Primitive Gym aan de slag te gaan, was dat een mogelijkheid die ik met beide handen aan heb gegrepen!

Met een enorme glimlach en een lading energie van heb ik jou daar, zal ik elke training proberen uitdagend en zo leuk mogelijk voor je te maken! Ik hoop je snel een keer te zien bij Primitive Gym en vergeet niet, ALTIJD BLIJVEN LACHEN!