https://www.youtube.com/watch?v=on2ParhJwzI

Primitive Outdoor

Heb je de Outdoor training wel eens zien staan en geen idee wat je daarbij moet verwachten? Kom een keer lekker buiten mee doen! Hieronder een kleine samenvatting over outdoor:

3 onderdelen: 1. Warming up (5-10 min). 2. Circuit training (2x 13 min). 3. Finale (5-10 min bijv buik, benen, kuiten)

1.Wisselende manieren van warming up, in ieder geval even alle spieren lekker warm maken voordat we aan het echte werk gaan beginnen. Op je eigen tempo, maar warm ga je het zeker krijgen! Een voorbeeld is een circuit van push ups, sit ups, en squats, waarbij je 5 sets doet, eerst 5 herhalingen, daarna 10, 15, 20 en uiteindelijk 25 herhalingen van elke oefening. Dan ben je wel warm.
2.Circuit training die net even anders is, sprinten, banden flippen, een duo training waarbij de één moet werken en de ander in een v-sit/wall sit/push up hold moet wachten, met dobbelstenen gooien om te bepalen hoe vaak je een oefening moet doen, van alles en nog wat! 2 Rondes van 13 minuten, met een minuut rust tussendoor. Elke keer weer een afwisselende en uitdagende training!
3.Afsluitende finale gericht op 1 spiergroep, vaak buik of benen! Nog even 8-10 minuten knallen om daarna met een compleet voldaan gevoel naar huis te gaan.

Duur van de training: 60 minuten, inclusief uitleg, pauze enzovoort! De intensiteit van de training ligt lager als je het vergelijkt met de HIIT trainingen, waardoor je het ook een uur vol kunt houden, van jong tot oud, geschikt voor iedereen! Zelfs in de winter gaan we door en je hebt het zeker niet koud! Kom een keer langs om het te proberen of als je nog niet overtuigd bent, vraag om meer informatie.