Nora

Hoihoi allemaal!

Ik ben Nora, 18 jaar oud.

Sinds kort (april 2018) geef ik les bij Primitive en heb ik mijn vaste uurtjes op de dinsdag en vrijdag avond. Ik studeer Voedingsleer & Inspanningsfysiologie en ben daarnaast in maart begonnen met een opleiding tot functional fitnesstrainer, hiervoor moest ik stage lopen en dat wilde ik maar al te graag bij Primitive Gym doen. Ik ben ontzettend blij dat Sander mij die mogelijkheid heeft gegeven.

Ik ben in een korte tijd enorm gegroeid in het lesgeven, dit heb ik vooral te danken aan mijn geweldige collega’s en de super toffe leden. Ik heb nog veel te leren, maar dit gaat elke training weer een beetje beter. Elke les weer vind ik het echt geweldig om iedereen te motiveren en het beste uit zichzelf te laten halen.

Ik ben op mijn 4de begonnen met paardrijden en dit heb ik tot mijn 15de echt fanatiek gedaan. Deze passie heeft langzaam plaats gemaakt voor een nieuwe namelijk fitness. Ongeveer 1 a 2 jaar was ik 5 keer in de week te vinden in de fitness ruimte, dit vond ik geweldig maar ik miste iets. Toen ben ik uiteindelijk bij Primitive Gym terecht gekomen en viel alles op zijn plek. Het trainen met alleen je lichaam is zoiets moois. Je kunt jezelf steeds verbeteren en nieuwe doelen blijven halen. Nu ben ik zeker 5 keer in de week te vinden bij Primitive, om zelf te trainen maar natuurlijk ook om les te geven.

Ik hoop je snel een keertje te zien in de trainingen!