Inschrijfformulier


  Abonnementen:
  € 30,- één keer per week groepstraining, geen vrij trainen
  € 35,- geen groepstrainingen, onbeperkt vrij trainen
  € 40,- drie groepstrainingen per week, geen vrij trainen
  € 45,- onbeperkt groepstrainingen, onbeperkt vrij trainen

  Aanvinken wat van toepassing is:
  inschrijven voor € 30,- abonnementinschrijven voor € 35,- abonnementinschrijven voor € 40,- abonnementinschrijven voor € 45,- abonnement


  De deelnemer verklaard dat dit inschrijfformulier naar waarheid is ingevuld en machtigt Primitive Gym Harderwijk om de contributie van bovenstaand bank-of girorekening af te schrijven.Na verzenden van dit formulier ben jij lid van Primitive Gym.

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Primitive Gym Harderwijk.
  Akkoord  Heb jij een actiecode? Vul deze hieronder in:

  Na verzending nemen wij jouw aanmelding zo spoedig mogelijk in behandeling.

  Heads up

  Veel sportscholen gooien elk jaar hun contributie iets omhoog. Dat is in de meeste gevallen logisch vanwege inflatie. Primitive heeft hier nog nooit aan mee gedaan. Enkel en alleen zijn er meerdere abbonementsvormen gekomen met de verhuizing naar de Baanweg.

  Doordat de inflatie de afgelopen 5 jaar wel is doorgegaan en de BTW van 6% naar 9% is gegaan, was het de bedoeling om onze contributie toch met een paar procent te verhogen in de zomer van 2020. (Dit komt neer op 1,5 of 2 euro)
  Alles wordt duurder en ook de salarissen groeien mee met de inflatie.

  Door het corona virus hebben we dit niet door laten gaan. We hopen dat snel alles weer is zoals het hoort te zijn, volop trainingen en vrij trainen. Als we zicht hebben op een lockdown vrije toekomst, houd er dan rekening mee dat er een kleine verhoging er aan zit te komen.

  Nogmaals, dit zal gaan om een minimale verhoging. Daarnaast zal het gepaard gaan met extra trainingen/ trainingsmomenten en blijven wij natuurlijk altijd doorinvesteren in nieuw materiaal en upgrades zoals je van ons gewend bent!